We zijn weer gestart.

We zijn weer gestart.

Deze week zijn de lessen weer begonnen en zijn de afdelingen weer gestart met de repetities. Het was fijn om vakantie te hebben, maar het is minstens weer zo leuk om te starten met de repetities. Lekker samen muziek maken blijft onze passie.

Zowel bij de MuzieKids Montfoort als bij de harmonie was er versterking.  Enkele leden zijn met vakantie. Maar de bezetting was toch best goed te noemen.

Tijdens de vakantie is er een nieuwe saxofoon docent aangetrokken. Wilmar Hettema versterkt ons docententeam per 1 september. Onze vorige docent trok veel saxleerlingen mee naar Oudewater. Er ligt dus een aardige uitdaging om het leerlingenbestand weer op te bouwen. Maar met Wilmar moet dat kunnen lukken. Meer informatie volgt later. Maar op zijn site kan je alvast meer over hem lezen als je nieuwsgierig bent. www.wilmarsaxmusic.nl

En afgelopen woensdag heeft het bestuur besloten dat we ons lesaanbod gaan uitbreiden naar piano en gitaar. We gaan daarvoor “pilots” starten. Binnenkort ontvangen jullie daar meer informatie over. Houd onze site en Facebook maar in de gaten.

Categories: Nieuws

About Author