“Vrienden van”

http://vriendenvansintcarolus.nl

Het in stand houden van de middelen om muziek te kunnen maken kost enorm veel geld. Niet alleen de aanschaf van muziekinstrumenten maar ook de kosten van huisvesting en het onderhoud van het instrumentarium reizen de pan uit. Gemeente, provincie en overheid worden steeds gematigder met het honoreren van subsidiegeld.

Onze sponsors en donateurs, ofwel “vrienden”, helpen ons om onze vereniging in stand te houden en het lidmaatschap, de instrumenten en de opleidingen betaalbaar te houden. We kunnen echter niet zonder de steun van onze “Vrienden van”.

Bent u iemand die onze muziek en vereniging een warm hart toedraagt? Wordt dan “Vriend van Sint Carolus”. Als “Vriend van” geniet u ook van iets extra’s. Elk jaar organiseren wij het ‘Vrienden van Sint Carolus Concert’ waar u gratis toegang toe heeft. Wij hopen dat ons werk u aanspreekt en verwelkomen u graag als “Vriend van”.

Op de “Vrienden van Sint Carolus” site (zie link bovenaan pagina) staat meer informatie en kunt u zich aanmelden als “Vriend van”.