Try-out concert, streekfestival en MuzieKids Montfoort project aanpassingen

Try-out concert, streekfestival en MuzieKids Montfoort project aanpassingen

Try-out concert

Op Facebook lieten we al het een en ander zien over de geweldige dag die de Harmonie op 14 oktober in Bussum heeft meegemaakt met het Goois Jeugd Orkest en het junior GJO. Daar werden oa de stukken ingestudeerd die op zaterdag 4 november tijdens het streekfestival uitgevoerd gaan worden. ‘s Avonds werd een concert gegeven waarbij twee nummers door de drie orkesten tezamen werden uitgevoerd.

Streekfestival

Na een jaar overgeslagen te hebben neemt de Harmonie op zaterdag 4 november weer deel aan het streekfestival. “Latin pop special” en “Pilatus mountain of Dragons” zullen worden uitgevoerd ter beoordeling van een vakkundige jury. Binnenkort zullen we weer weten of we het niveau van musiceren vast hebben kunnen houden.

MuzieKids Montfoort aanpassingen

Dit seizoen gaan we de MuzieKids de mogelijkheid geven om de instrumenten die ze graag zouden willen leren bespelen, vooraf alvast een keer uit te proberen. In de laatste week van november vragen wij ze naar hun eerste en tweede voorkeur. Op vrijdag 8 december mogen ze tussen 17 en 19 uur in ons Muziekcentrum komen om de gekozen instrumenten uit te proberen. Ze mogen hun voorkeur dan nog aanpassen. De toewijzing van de instrumenten vindt kort daarna plaats.

De andere belangrijke aanpassing is dat we in blok 3 van het project niet alleen twee orkesten en zanggroepen, maar ook twee aparte slagwerkgroepen vormen. We denken op deze manier de groepslessen interessanter te maken. Ook hebben we blok 3 twee lessen korter gemaakt. De kinderen die een blaasinstrument of slagwerk gaan bespelen krijgen in blok 2 twee lessen meer van onze muziekdocenten.

De uitvoeringen zullen plaatsvinden op 14 juni. De opzet zal niet veranderen tov die van vorig jaar.

 

 

Categories: Nieuws

About Author