Streekconcert, kerststemming, instrumenten aangekocht

Streekconcert, kerststemming, instrumenten aangekocht

Streekconcert

Op onze Facebook pagina lieten we al weten dat we een succesvol streekfestival achter de rug hebben. De jury beoordeelde de uitvoering van “Latin pop special” en “Pilatus mountain of dragons” met een 7,7 en 7,8. Een mooi resultaat. Onze vereniging wil graag een mooi niveau behouden  zonder ons motto, “dat iedereen bij Carolus muzikale aansluiting moet kunnen vinden”, uit het oog te verliezen. En dat is dus goed gelukt.

Kerststemming

Maandag repeteerde de Harmonie en het MuzieKids Montfoort jeugdorkest voor het eerst weer kerstnummers. Rudolf is uit de kast gehaald. Maar dit keer staan ook anders stukken van o.a. Vivaldi op het programma. December wordt een drukke maand met optredens van de Harmonie, de MuzieKids en Carolanka bij de Herdertjestocht, kerstoptreden in ons Muziekcentrum en waarschijnlijk de kerstviering van de Heeswijkschool. Houd onze agenda maar in de gaten.

Instrumenten aangekocht

Bij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Kiremko kregen we 15.000 euro voor de aanschaf van instrumenten voor ons MuzieKids Montfoort project. De eerste aanschaf heeft plaatsgevonden. We hebben Tromba trombones aangeschaft en dwarsfluiten met kromme kop. De aanschaf is nodig daar steeds meer kinderen lid worden van onze vereniging en les nemen bij onze muziekdocenten. De trombones zijn aangeschaft zodat kinderen gemakkelijker overweg kunnen met de lichtere, plastic instrumenten

Categories: Nieuws

About Author