Processie Utrecht, nieuwe leden jeugdorkest, try out concert.

Processie Utrecht, nieuwe leden jeugdorkest, try out concert.

Processie Utrecht

Afgelopen zondag trad Carolanka weer op bij de Willibrord processie in Utrecht. Al vele jaren verzorgt St. Carolus de muzikale omlijsting met gedragen muziek. We hielden het droog. En de organisatie was weer heel blij met onze bijdrage.

Nieuwe leden MuzieKids Montfoort jeugdorkest

Het MuzieKids Montfoort jeugdorkest heeft er recent weer twee nieuwe leden bijgekregen. Nikki Hondema en Darius Andriessen sloten aan bij het orkest. We hopen binnenkort nog meer leerlingen van onze Muziekschool te interesseren om aan te sluiten. Voor de nieuwe jeugdleden worden de partijen aangepast aan hun muzikale vaardigheden. Ze kunnen dus al vanaf het begin meedoen. En de muziekdocenten besteden aandacht aan de partijen waardoor het samenspelen al direct heel leuk en motiverend is.

Try-out concert met het Goois Jeugd Orkest

 Op 4 november gaat de Harmonie meedoen aan het streekfestival. Daarbij wordt ons “kunnen” beoordeeld door een vakjury.

Als voorbereiding daarop hebben we zaterdag  14 oktober een repetitiedag + try-out concert met het GJO Goois Jeugd Orkest.  Het GJO staat onder leiding van onze eigen Cas. Geen toeval dus dat we naar het St. Vituscollege in Bussum gaan om met het GJO samen te spelen.

Bezetting van het orkest bij repetities

De bezetting van de harmonie bij de repetities liet de laatste weken nogal te wensen over. Een aantal leden genoot van hun vakanties en een van de leden had blauwe vingers door een klein ongelukje. Overigens; begrijpelijk hoor dat je op reis gaat na de vakantieperiode. Lekker rustig en een stuk goedkoper. Maar we zien er naar uit dat alle vakantiegangers weer terug zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Categories: Nieuws

About Author