Play-in Carolus, repeteren voor het vriendenconcert, muziekcommissie.

Play-in Carolus, repeteren voor het vriendenconcert, muziekcommissie.

Eerste play-in Carolus

Zaterdag 3 februari vond de eerste play-in van de Carolus harmonie plaats.

“Muziekaal Montfoort” kwam samen met 14 gastspelers. Er waren leden van het Seniorenorkest uit Gouwerak, muziekanten uit Gouda, Woerden, Hilversum en uiteraard een groot deel van de Carolus harmonie. Onder leiding van Cas van dwerden stukken ingestudeerd en later op de dag werd een concert verzorgd.

Wendy en Korald organiseerden deze happening en regelden ook een smakelijk en gezellig buffet.

Repeteren voor het vriendenconcert

Op 18 maart zal het jaarlijkse “Vrienden van St. Carolus”-concert weer gehouden worden. De repetities hiervoor zijn alweer in volle gang. Alle onderdelen, Slagkragt, het MuzieKids Montfoort jeugdorkest, de harmonie en Carolanka zullen weer acte de présence geven.

Dit jaar zullen een aantal leuke combinaties plaatsvinden. Slagwerkjeugd speelt mee met nummers van de Harmonie en Sanne zal Gabriella’s sang meezingen begeleid door de harmonie. Zet de 18e maart alvast maar in je agenda. Die middag ben je van harte welkom.

Muziekcommissie

Er is nieuw bloed binnen de muziekcommissie van de harmonie. Vanaf nu wordt de muziekcommissie versterkt met een extra lid: Marjolein Rozendal (klarinet). De muziekcommissie bestaat momenteel uit Cas (dirigent), Jeanne (hoorn), Marjolein (klarinet) en Marc (hobo). Mocht je verzoeken of suggesties hebben voor de muziekcommissie, laat het ons dan vooral weten.

Categories: Nieuws

About Author