Nieuwe site Carolus

Nieuwe site Carolus

Het swingt bij Muziekvereniging Carolus. Het MuzieKids Montfoort project heeft het tweede seizoen net afgesloten. De voorbereidingen voor het derde seizoen zijn in volle gang. De Muziekschool heeft er in twee jaar tijd 30 nieuwe leerlingen bij. Slagkragt, Carolanka en de Harmonie laten regelmatig zien en horen wat ze kunnen.

Omdat we de leukste, modernste en gezelligste muziekvereniging van Montfoort willen zijn en blijven, hebben we recent met elkaar nagedacht hoe we dat kunnen realiseren. Het bestuur en een paar groepjes zijn bezig met het uitwerken en het voorbereiden van acties.

Een van de plannen was het verbeteren van onze website.

De laatste jaren zijn we in de pers beter in beeld. En ook op Facebook hebben we inmiddels een veelbekeken pagina met ruim 250 Facebook-vrienden. Maar onze website liet nogal wat te wensen over. Slagkragt, Carolanka, de Harmonie en “de vrienden van” hadden elk hun eigen site met allemaal een andere vormgeving.

En dat is verleden tijd. Er is nu een site voor de gehele vereniging. De site voor de “vrienden van” houden we nog wel in stand.

We gaan er van uit dat de nieuwe site ook weer bijdraagt aan een goed contact met onze leden, leerlingen van de muziekschool, “vrienden van”, de inwoners van Montfoort, gemeente, pers en sponsors.

De agenda en alle informatie is weer actueel. Er is een nieuwsbrief en er is een koppeling gemaakt tussen de diverse media (Facebook, site en Youtubekanalen).

We hopen dat de site aan de wensen voldoet.

Mocht je suggesties hebben voor de Carolus site? Geef dan gerust een seintje.

Categories: Nieuws

About Author