MuzieKids Montfoort jeugdorkest of beginnersorkest? Carolanka treedt op in Montfoort. Repetities voor concert GJO in volle gang.

MuzieKids Montfoort jeugdorkest of beginnersorkest? Carolanka treedt op in Montfoort. Repetities voor concert GJO in volle gang.

MuzieKids Montfoort jeugdorkest of beginnersorkest?

Maandag 25 september sloot Simone Steunebrink aan bij het MuzieKids Montfoort orkest. Zij is de tweede volwassene die deelneemt aan het MuzieKids orkest. Eerder begon trompetist Harjan om ervaring op te doen. Simone leerde in haar jeugd klarinet spelen, stopte op 16 jarige leeftijd en wil de draad weer oppakken. De lessen op onze muziekschool en het spelen met de MuzieKids bieden een mooie opstap naar de harmonie.

Carolanka treedt op in Montfoort.

Zaterdag 7 oktober kun je in het stadspark van Montfoort genieten van een echt Oktoberfest met de originele Egerländer en Tsjechische muziek. Trek gerust je lederhosen of dirndl aan en geniet van een pulletje, praatje en gemütlichkeit.

Carolanka bijt het spits af om 15:30 uur.

foto van Martin Kolfschoten.

Repetities voor concert GJO in volle gang.

Op zaterdag 14 oktober geven jGJO, GJO en Sint Carolus een concert in Bussum. Zowel het GJO als Carolus staan onder leiding van Cas van der Horst. Overdag repeteren beide orkesten met elkaar. ‘s Avonds geven we een concert om 19:30St Vitus CollegeBussum.
Wij nodigen onze “vrienden” graag uit om naar dit unieke concert te komen luisteren.

Categories: Nieuws

About Author