Meer MuzieKids Montfoort, Koningsdag concert en bijdrage Carolanka dodenherdenking

Meer MuzieKids Montfoort, Koningsdag concert en bijdrage Carolanka dodenherdenking

Meer MuzieKids Montfoort

De deelnemers aan ons MuzieKids Montfoort project zijn halverwege de periode waarin ze op school muziek maken in een orkest, slagwerkgroep of zanggroep. Nog drie keer wordt er geoefend voordat op 23 mei 2019 het slotconcert volgt waarin iedereen laat zien en horen wat er is bereikt. Inmiddels hebben alweer zestien kinderen besloten om door te gaan met instrumentlessen bij onze club.

Aanmelden voor de vervolglessen is nog steeds mogelijk. Na de zomervakantie zullen we bij voldoende aanmeldingen ook starten met piano/keyboard lessen. Meer informatie en aanmelden kan via bestuur@sintcarolus.nl

Koningsdag concert

Op Koningsdag treden de Harmonie en Slagkragt op. De locatie is ‘De plaats’ Montfoort. Aanvang van het optreden is 11.00 uur. Slagkragt zorgt voor de show en het meedogenloze slagwerk. De harmonie brengt een zeer gevarieerd programma; van Santana, the baby elephant walk, Game of Thrones tot Bohemian Rhapsody. Nu maar hopen dat de weergoden meezitten.  

Carolanka bij de dodenherdenking

Op 4 mei zal Carolanka (aangevuld met een aantal leden uit de Harmonie) bijdragen aan de dodenherdenking. Van 19.45 tot 20.30 uur zullen er op het Kasteelplein koralen, het Wilhelmus en ‘We are the World” ten gehore worden gebracht.

 

 

 

Categories: Nieuws

About Author