Kerstconcert, kerstviering Graaf Jan, eerste MuzieKid naar Harmonie

Kerstconcert, kerstviering Graaf Jan, eerste MuzieKid naar Harmonie

Kerstconcert

Op zondag 16 december om 15.00 uur zullen de Harmonie en het MuzieKids Montfoort jeugdorkest het traditionele kerstconcert verzorgen. Alhoewel traditioneel……..deze keer spelen we ook een aantal mooie klassiekers die niet alleen met kerst worden gespeeld. Stukken als Jesu Joy of Man’s Desiring, Entracte uit Theatre Music en “the Young Amadeus, zullen ten gehore worden gebracht. Ook het MuzieKids Montfoort jeugdorkest zal een aantal nummers spelen. Plaats van handeling is ons Muziekcentrum aan het Spaanplein 9. Toegang is gratis. Wij zullen zorgen voor een gezellige kerstsfeer. De zaal is open vanaf 14.30 uur.

Kerstdienst van de Graaf Jan van Montfoort basisschool

Net als vorig jaar zullen wij op 20 december de kerstviering van de bovenbouw van de Graaf Jan school begeleiden. Het orkest is samengesteld uit leden van de Harmonie en van Carolanka.

Eerste MuzieKid naar de Harmonie

Op 26 november jl. is Julia Terpstra officieel toegetreden tot de Harmonie. Julia heeft, vanaf de eerste lichting van het MuzieKids Montfoort project, les op de dwarsfluit van onze docente Karen Snoei en is lid van het jeugdorkest sinds de oprichting. Julia blijft naast de Harmonie ook het Jeugdorkest versterken. Op korte termijn verwachten wij dat meer jeugdorkest leden doorstromen. Julia is het 34e lid van onze Harmonie. De bezetting is dit seizoen fors uitgebreid. Het is geweldig om met zo’n grote bezetting muziek te maken.

 

Categories: Nieuws

About Author