Kerst met Carolus, Wim Ruis 50 jaar lid, start MuzieKids blok 2, stand social media

Kerst met Carolus, Wim Ruis 50 jaar lid, start MuzieKids blok 2, stand social media

Kerst met Carolus

De decembermaand is voor Carolus altijd een drukke periode. Eerst is er de Herdertjestocht, daarna het Kerstconcert.  Het was weer gezellig en leuk om mee te doen. Het op Amerikaanse leest gestoelde Kerstconcert, voorafgegaan door de repetitie en gezamenlijke lunch,  is heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Op 21 december sluit Carolanka het jaar af met een kerstconcert in de Graaf Janschool.

Wim Ruis 50 jaar lid

Tijdens het kerstconcert werd ere-voorzitter Wim Ruis gehuldigd omdat hij 50 jaar lid is van onze vereniging.

Wim heeft veel betekend voor de vereniging. Niet alleen als musicus, maar ook in bestuursfuncties, voortrekker- en uitvoerder bij de bouw van ons Muziekcentrum en actief met het binnenslepen van financiële middelen. Wim speelt nog steeds op de bariton sax bij Carolanka.

Wim kreeg een oorkonde en speld van de Bond, een cadeaubon en bloemen van de vereniging. Op naar het 60 jaar lidmaatschap!

Start MuzieKids Montfoort blok 2

Tweede week januari 2018 start blok 2 van het MuzieKids Montfoort project. 63 kinderen gaan kennismaken met een blaasinstrument of slagwerk. 40 Kinderen gaan later in blok 3 weer aanhaken in de zanggroep.

Dit jaar hebben we heel veel kinderen hun eerste voorkeur kunnen toewijzen. De eerste lessen worden gegeven in de week van 8 januari. We gaan voor het eerst gebruik maken van de gekleurde trombones die we hebben aangeschaft en de dwarsfluiten met kromme kop.

Stand social media

Op onze Facebook pagina Muziekvereniging hebben we inmiddels meer dan 200 vrienden die regelmatig onze berichten volgen en gelukkig ook “liken”. En er komen er steeds meer bij.

Onze verenigingssite www.sintcarolus.nl is in 2017 volledig vernieuwd. Inmiddels hebben zich 35 personen aangemeld voor de nieuwsbrief. We zouden het wel erg leuk vinden als dat aantal nog wat kan worden opgeschroefd.

 

 

 

 

Categories: Nieuws

About Author