Jaarconcert, uniek slagwerkconcert, keyboard/piano en gitaardocenten gezocht

Jaarconcert, uniek slagwerkconcert, keyboard/piano en gitaardocenten gezocht

“Vrienden van St. Carolus” jaarconcert muziekvereniging Sint Carolus

Op zondag 18 maart 2018 organiseert Sint Carolus haar “Vrienden van Sint Carolus”-concert. Wij zouden “het fijn vinden als je er bent”.

Een spetterende muzikale middag met Slagkragt, de Harmonie en het MuzieKids Montfoort jeugdorkest. De Harmonie speelt een mix van klassiek-populair tot modern. Slagkragt zorgt voor het bekende opzwepende slagwerk. En het MuzieKids Montfoort jeugdorkest laat horen wat er inmiddels in bereikt.

Niet alleen de huidige “Vrienden van Sint Carolus” zijn van harte uitgenodigd voor het jaarconcert. Iedereen is van harte welkom bij het jaarconcert.

De entrée is voor bestaande vrienden en kinderen onder de 16 jaar gratis. Als je bij binnenkomst Vriend van Sint Carolus wordt, is de toegang ook gratis. Je bent al Vriend vanaf € 10,- . Wil je nog geen vriend worden en eens een keer kijken wat Sint Carolus te bieden heeft, dan bedraagt de entrée 5 euro.

Het concert begint om 15.00 uur in het zalencentrum St. Joseph, Heilig Leven straat 4, te Montfoort. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Ruim voldoende tijd voor een gezellig kopje koffie of drankje vooraf.

Uniek slagwerkconcert! op 25 maart
 Slagkragt en Adrumaline bundelen de krachten en geven een gezamenlijk slagwerkconcert.

Slagwerkgroep Adrumaline is een enthousiaste slagwerkgroep welke een graag geziene gast is op lokale, nationale en internationale evenementen. De mannen halen overal muziek uit en instrumenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Musiceren vanuit passie en toewijding kenmerkt deze hechte vriendengroep.

Ook buiten Nederland boekt Adrumaline succes. De laatste hoogtepunten waren het benefiet concert voor de RopaRun en de twee optredens tijdens het zomerfestival in Louny, Tsjechië.

De groep staat onder leiding van dirigent Ronald Boumans. Ronald is werkzaam als (orkest)slagwerker, percussionist, docent, trainer en coach bij diverse orkesten en groepen. Mede vanwege zijn grote voorkeur voor etnische percussie biedt hij de groep nieuwe perspectieven en muzikale input.

Slagkragt laat haar publiek muzikaal smullen. Een optreden is altijd een feest. Van lekkere subtiele catchy drumgrooves tot moddervette beats.

Het opzwepende slagwerk is niet het enige handelsmerk van Slagkragt. De groep wordt ook geroemd vanwege de shows. De muzikaal leider, Erwin Oudshoorn, componeert en bedenkt vrijwel alle stukken zelf.

Heb je zin in een middag vol fantastische slagwerkmuziek en drumgeweld, kom dan  op zondag 25 maart naar muziekcentrum sint Carolus, Pastoor Spaanplein 7 te Montfoort.

De zaal is open om 14.30 uur. Het concert begint om 15.00 uur. Toegang is gratis.

Op zoek naar een keyboard/pianodocent en een gitaardocent

Sinds een paar jaar leeft bij muziekvereniging Sint Carolus de wens om het lesaanbod uit te breiden. En dat gaat nu echt gebeuren.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere keren het verzoek gekregen of wij ook gitaarlessen en  piano- / keyboardlessen aanbieden. Ook kinderen uit het MuzieKids Montfoort project hebben aangegeven graag door te willen op één van deze instrumenten. Om die reden willen wij graag voor deze instrumenten een pilot gaan starten medio april 2018.

Binnen het MuzieKids Montfoort programma maken de kinderen uit groep 5 momenteel bij jullie kennis op een muziekinstrument (periode 2 uit het programma). Aan het eind van deze periode gaan we aan (de ouders van) de kinderen een aanbod doen om de lessen bij Carolus te vervolgen, waarbij de mogelijkheid bestaat dat kinderen willen wisselen van muziekinstrument. Naast het aanbod van blaas- en slagwerkinstrumenten willen we daarom als proef (semi)akoestisch gitaar en piano / keyboard aanbieden.

Om tijdig te kunnen starten met deze proef zijn wij bij de vereniging per direct op zoek naar twee nieuwe muziekdocenten die ervaring hebben in het lesgeven van (semi)akoestisch gitaar en het lesgeven van piano / keyboard.

Categories: Nieuws

About Author