Erwin Oudshoorn -muzikaal leider van Slagkragt-

Erwin studeerde een aantal jaar aan het conservatorium van Hilversum, wat later fuseerde met het Sweelinck-conservatorium van Amsterdam. Volgde vanaf 1993  lessen bij Gijsbert Zwart en Willem Jansen waardoor hij in contact kwam met de Japanse en Afrikaanse trommelkunst.

Naast het muzikaal leiderschap van Slagkragt speelt hij al jarenlang op het meesterlijke Japanse instrumentarium van Circle Percussion.

Met Circle Percussion heeft hij op vele grote podia over de gehele wereld zijn trommelkunsten vertoond. Mede door deze ervaringen en door zijn interesse in de achterliggende culturen weet hij de slagwerkkunst op een geheel eigen wijze over te brengen op zijn leerlingen en creëert hij voor Slagkragt de mooiste muziekstukken en shows.

Hennie Verheij -muzikaal leider Carolanka-

Hennie Verheij is al vanaf de oprichting in 2004 de muzikaal leider van Carolanka. Hij is lid van Sint Carolus sinds 1959.  Dat was op zevenjarige leeftijd.

Naast het spelen bij onze vereniging was hij lid van het “Trompettenkorps Interdance” en speelde hij in een aantal militaire korpsen.