Gitaarlessen, Carolanka op Oktoberfest en start MuzieKids Montfoort 2018/2019

Gitaarlessen, Carolanka op Oktoberfest en start MuzieKids Montfoort 2018/2019

Gitaarlessen

De Muziekschool van Muziekvereniging Carolus is gestart met gitaarlessen. Inmiddels hebben we vijf 3/4 gitaren aangeschaft van de bijdrage van de relaties van Kiremko die we in 2017 ontvingen. Daarnaast zijn er gitaren, beschikbaar gesteld door het leerorkest, voor de kinderen die groot genoeg zijn voor dit formaat. De lessen worden op vrijdag gegeven door Michiel Bel. Voor een proefles kan je altijd contact met hem opnemen via michiel@michielbel.com

 

Carolanka op het Oktoberfest.

Carolanka treedt op zaterdag 6 oktober op in het Park in Montfoort. Dan staat het Oktoberfest van Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ op het programma. Carolanka speelt van 17.35 – 18:35 uur.                    Van 15.30 -24:00 uur kan je terecht voor acht gezelschappen die je in Tjechische-, Oostenrijkse- en Duitse sferen brengen. Er werd de afgelopen weken flink gerepeteerd.

Start nieuw seizoen MuzieKids Montfoort

In de tweede week october starten we met het vierde seizoen van ons MuzieKids Montfoort project. Kinderen van groep 5 van de basisscholen (Howiblo, Hobbitstee, Graaf Jan en Heeswijk) kunnen weer op een moderne manier kennis maken met muziek. Dit jaar zullen er 130 kinderen meedoen.

Categories: Nieuws

About Author