3e seizoen MuzieKids Montfoort, gitaar/pianolessen, strubbelingen met nieuwsbrief

3e seizoen MuzieKids Montfoort, gitaar/pianolessen, strubbelingen met nieuwsbrief

Voorbereidingen 3e seizoen MuzieKids Montfoort in volle gang

De mappen zijn besteld, het eerste lesmateriaal is gekopieerd en de instrumenten zijn op een paar na allemaal weer in orde. Vanaf de eerste week in oktober zullen voor het derde jaar kinderen van groep 5 van de Graaf Jan-, Heeswijk-, Howiblo- en Hobbitstee basisschool, kennis met muziek. Deze week zijn de laatste instrumenten opgeknapt door het instrumentendepot van de Stichting het leerorkest. Patrick Streng zal  het eerste blok van 8 lessen in de klas verzorgen.

We zijn er klaar voor!!

Pilot gitaar- en pianolessen

Zoals vermeld in het beleidsplan van de vereniging, wil Carolus zich graag profileren als een vereniging waar je voor een breed aanbod van muziekbeoefening terecht kan. Het bestuur heeft besloten om een pilot te draaien voor keyboard- en gitaar (semi-akoestisch)- lessen. We zijn op dit moment op zoek naar docenten.  Keyboardleerlingen kunnen zich inschrijven als ze thuis over een piano of keyboard beschikken. Gitaren kunnen we waarschijnlijk via de stichting het Leerorkest huren.

We bieden geen gitaar- of keyboard-keuze aan binnen het MuzieKids Montfoort project. Dat is logistiek niet mogelijk en voor de gitaren geldt dat we ze nog niet hebben. We gaan er wel voor zorgen dat we uiterlijk in mei 2018 met de lessen kunnen starten. Dan bepalen de meeste MuzieKids of en op welk instrument ze door willen gaan met lessen. Mochten we eerder over instrumenten, docenten en geïnteresseerde leerlingen beschikken dan starten we eerder. Ook “niet-MuzieKids” zullen welkom zijn.

Strubbelingen met de nieuwsbrief.

Vorige week kregen we de nieuwsbrief niet eenvoudig verzonden. Zondag lukte het wel om de laatste 3 nieuwsbrieven in één bericht de deur uit te doen. Op vrijdag de 22e ging diezelfde nieuwsbrief nogmaals onbedoeld de deur uit. We hopen dat deze nieuwsbrief nu wel goed wordt verstuurd. Zo niet dan gaan we het met een ander “tool” oplossen.

Categories: Nieuws

About Author